VC x 2

 
Känner mig som något av en hypokondriker som inte har mycket annat för mig än att ringa VC. Nu handlar alla samtal bara om influensa men ändå =)
 
Igår ringde jag om min huvudvärk. Den ger aldrig med sig. Svaret jag fick var att vila (ej så lätt med två sjuka barn och en sjuk man). Varva Ipren och Panodil, så borde den ge med sig. Är inte riktigt den som missbrukar tabletter, så jag fortsätter med mina Panodil. Kan aldrig vara bra för kroppen att ta massor med olika tabeltter för att bli av med huvudvärken.
Grejen är ju den att jag inte blir kvitt den genom att ta tabletter. Jag bedövar ju bara smärtan. Vill ju att den ska försvinna. Men influensan är seg, så det är bara att bita ihop.
 
På förmiddagen idag var Mille hos doktorn. Han hade hög feber igår och klagade över värk i hals och huvud. Han har även ätit dåligt dom senaste dagarna. Dricka får man i honom, så nyponsoppa har det blivit en del av. Lite mer näring idet =)
Hans dom blev - inget. Det är influensan! Puh, hade räknat med halsfluss. Eller varför inte en omgång med öroninflamation ;-)
 
Nu är Melle iväg till VC. Han var pigg och hade knappt någon feber igår. Men idag har febern kommit tillbaka och han ligger bara i soffan. Näsan har börjat att rinna som aldrig förr och några små röda prickar har kommit runt mun och näsa. Ser precis ut som det kan göra när man haft nappen och varit lite funtig under skölden. Nu är ju inte det fallet hos oss ;-)
Läste på nätet att det var bra att kontakta VC om man var bra och sedan blev sämre igen. Så det var inget snack, självklart han fick komma direkt!
 
Nu håller jag tummarna för att det inte är något annat än influensa. Vill inget annat än att alla ska bli friska. Längtar efter jobb och dagis. Saknar det sociala på jobbet. Träffa vänner och familj. Men mest av allt saknar jag att ha orken. Orken att göra alla dessa saker.
 
Ha nu en skön torsdag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback