2012 blev 2013

Då är det första januari 2013. Ett helt år har sprungit förbi. Kändes så igår när vi satt här. Var inte alls länge sedan vi firade in 2012 =D
 
Nej, Sofie snusar inte ;-)
 
Som förra året firade vi nyår med våra kära vänner. Vi smed planer och jag hoppas verkligen att dom kan bli av. Skulle vara så skoj i såfall ;-)
Nästa år ska vi alla se till att vara lediga. Det kom vi överens om igår. Då ska vi börja fira nyår med en nyårsbrunsch. Lite bubbel i glasen och sedan långsamt förbereda resten av kvällen. Tänka sig att få äta i ett lungt tempo ;-)
 
Vi gjorde i allafall det bästa av kvällen och det blev så trevligt. God mat, massor av skratt, fyrverkerier, rislampa och något löfte. Kanske något glas för mycket också ;-) Men vi sov ut i morse så det löste sig på den vägen!
Tolvslaget firade vi in med skumpa, cigarr och lite fyrverkerier. Dom som vi köpte i år var bättre än förra årets. Halva priset men dubbelt så bra. Det är en fin kombo =) Efter det släppte vi iväg en rislampa som fint flög iväg på den mörka himlen.
Skulle aldrig vilja fira mitt nyår på ett annat sätt. Traditionen vi skapat att fira ihop är helt perfekt. Den ger mig ett sådant lyckorus i kroppen. TACK!!!
 
Vi förbereder förrätten. Samtidigt visar jag varför hela modebranschen sliter i mig. Dom har ju aldrig sett en bättre pose!
Vackra vännen min. Är evigt tacksam över att våra vägar korsats ♥
Dessa två med barn är som en del av min egen familj!
Kvällens alla barn ser på film. Och ja vi äger en soffa ;-)
Efterrätten var den enda rätt som hamnade på bild. Den var god men tog förlite vit choklad i. Bäst var nog hjorten, saftig och lagom rosa. Men skagentoasten var inte fel den heller =)
 
Nu börjar ett nytt och det är mycket att se fram emot. Jag hoppas att familj och vänner får vara friska. Sjukdomar och annat skit kan hålla sig på långt avstånd. Några löften har jag nog inte direkt gett. Men att bli mer tydlig och följa hjärta och magkänslan mer är nog det som jag kommer följa. För är inte magen glad, då är inte resten av kroppen glad =)
 
Tack 2012 för allt du gett, gott och ont. Men nu tar jag nya tag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback