Favorit i repris

Stora silver plättar och små i lila pryder fyra naglar =) Ber om ursäkt för kvaliten på bilden, lägger upp en bättre senare...
 
Slog till på fransk igår. Är så klassiskt snyggt och fräscht men svårare att hålla "ren". I jobbet blir det lätt att man får smutsiga händer och naglar. Och även om jag gör rent så tränger skiten ner i det vita. Dom blir lätt dassiga men får väl göra om dom snart igen ;-)
 
Körde en fredags AW med Emma. Blev ett stort glas med kallt vatten och en citronskiva. Så mycket finare och trevligare kan det knappast bli ;-)
Bubblade om allt mellan himmel och jord. Timmarna flyger förbi och det är alltid med lite sorg i hjärtat som jag går därifrån. Men jag vet ju alltid om att jag snart kommer tillbaka =D
 
Igår valde jag att göra om en gammal favorit som jag hade för över ett år sedan. Men då hade jag blått och silver. Nu har jag snöat in lite på lila =) Älskar verkligen hur den passar både på vintern och sommaren.
 
Den här bilden var lite bättre än dagens ;-)
 
Snart är det hockey. Ska slappa i soffan och dricka en kopp kaffe. Har en förbaskad huvudvärk som inte har velat släppa idag. Hade hoppats på att både morgonpromenad och kaffe skulle råda bot på det men icke. Kanske kvällsmys med fina maken råder bot på det om kaffet strejkar ;-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback