Lite av varje

Länge sedan jag tittade in här på bloggen. Ett medvetet val då det varit så mycket annat som fyllt dagarna. Jobbet, barnen och aktiviteter. Men snart är det helg igen och då ska jag bara mysa runt igen =)
 
Söndagens besök var toppen. En liten mage börjar att visa sig och jag bara längtar till sommaren och den lilla bebis som kommer att komma. Blir minst lika lycklig över vänner som får barn som en själv =)
Kladdkakan blev riktigt bra. Kommer att ha den inne lite kortare tid nästa gång. Nu var den inne i 20 min och blev inte ett dugg kladdig =) Vill ha den lite precis i mitten. Så nästa gång blir det 15 min!
 
Måndagen bjöd på jobb för att sedan bada med Melle. Första simmet och han var taggad kan jag lova ;-) Lyssnade på det som Eva och jag sa. Men visade även att han kan dyka ner i vattnet (sittande på kanten) och sedan sparka sig till min famn. Det är något nytt och han sken som en sol när han visade det för Eva. Sen sken han och jag ihop i poolen =)
Ångrar inte en sekund att vi går och simmar. Ska bli så skoj att se hur han är i Thailand =)
 
Igår var det jobb och efter det en liten fika hos Sofie. En bättre vän får man leta efter. Där är man alltid välkommen och inte behöver man skämmas för något!! Så mycket ljus som skänks. Är evigt tacksam över mina vänner. Dom är de bästa ♥ Men även min underbara make som är en hjälte i mina ögon. Att någon kan ställa upp och stötta så mycket trodde jag inte var möjligt! Älskar dig i all evighet ♥
 
På eftermiddagen hade vi bokat tid för att fixa pass. Gick mycket smidigare än jag trodde. Var kanske Mille som var lite krånlig, då han gärna tittade åt andra håll och höll händerna i ansiktet =) Men efter lite om och men fick vi till ett kort på honom med. Nu är det bara att vänta in att dom ska bli klara och sedan är allt nästan klart för resan. En sista spruta bara =)
 
Snart är det jobb igen. Har tre kvällar på jobbet framför mig. Hade hellre varit hemma med familjen och myst men det tar vi igen i helgen. Blir på begäran av grabbarna pulkaåkning =) Men först måste vi göra lite nytta innan vi tar nöjesbiten ;-)
 
Hoppas att ni tar det lugnt i trafiken. Men samtidigt njuter av vintern som kommit tillbaka. Hoppas att det ligger kvar ett tag nu...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback