Ny i familjen!

Mannen köpte en ny surfplatta i måndags. Våa paddor har grabbarna lagt beslag på. Vi tröttnade helt enkelt på att aldrig få låna =) Så nu har vi köpt oss en egen - en Samsung!
 
 
Tidigare har vi tyckt att Apple gör riktigt bra saker men börjat att tröttna. Bra datorer gör dom fortfarande så Air och Pro får bo kvar ;-) Men vi har bytt ut iPhone med Samsung. Nya plattan blev ingen iPad utan en Samsung. Får se om tvn som dock är en LG byts ut mot en Samsung. Får maken välja blir det så. Men än stannar denna kvar ;-)

Precis som en ny telefon är en ny platta lite svår att lära sig. Smidigt dock med den lilla pennan =) Lättare att göra olika moment med. Har inte heller hunnit med att känna så mycket på den. Får ta mig lite tid för den i helgen. Då är jag ju ledig igen =D
 
*********************************************************
 
Nej nu måste jag ladda för lite jobb. Har en kväll framför mig och efter dagens lämning på dagis känns det bättre. Gårdagen var en katastrof då Melle blev jätteledsen. Mådde skit hela dagen även om han hade haft så kul att han inte ville gå hem när pappa kom =) Idag var det inte en tår utan han sprang direkt iväg och lekte på nya gården. En sådan stor och fin förskola dom har fått. Lätt värt den extra tiden det tar att åka dit!
 
Nog om det, ha nu en bra dag trots det gåra vädret!
 
KRAM!!
 

Kommentarer
sofie säger:

Så skönt att läsa att småprinsarna har de bra på sitt nya dagis! Men vissa dagar är ju som de är, tyvärr.
Hoppas vi ses något ihelgen vännen.
Puss o kram

2013-01-09 | 14:53:06
Lisa säger:

Ja det är skönt men räknar med bakslag ;)
Det är klart vi gör. Hörde något om pizzzakväll på lördag ;)

2013-01-09 | 22:43:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback