Årets bästa vecka!

 
Midsommarveckan är nu här! Veckorna springer förbi och helt plötsligt är den veckan jag längtat mest efter på hela året här. Det är inte bara midsommar utan också semesterns start =D På torsdag stämplar jag ut i fyra långa sköna veckor!
 
Finns en hatkärlek till den här veckan. Det är bara att inse att det är en av de bäst säljande veckorna på året. Det är stressigt med massor att göra. Lika mycket som jag avskyr det så älskar jag det =) Är speciellt att jobba under så högt tryck.
Imorgon är det även permiär för nybakat bröd i butiken. Har haft en liten utbildning och hoppas nu att den räcker ;-) Att äntligen sättas på prov och se om vi klarar av det. Men det tror jag, det svåraste lär vara att se till att det inte är tomt i hyllorna =)
 
Har nästan bara kvällar framför mig på jobbet denna vecka. Kanske lite trist men samtidigt skönt att kunna ta det lite lugnt på förmiddagarna innan jobbet. Denna dag har gått åt till att tvätta ;-)
Ska bli intressant att se hur bra ryggen håller denna jobbvecka. Fredagen fick ett trist avslut då jag moppade och direkt fick en jobbig värk i ryggen. Får helt enkelt försöka att ta det lite lugnt. Vilken utmaning ;-)
 
Ha en fin start på denna soliga vecka!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback