Ett lättat sinne!

Den där turen innan middagen var så fantastisk skön! Amazing vilken skillnad det var. Benen gick lätt och pulsen skenade inte iväg. Tror att den sköna tempraturen spelade roll men även andra faktorer.
 
Finns mycket jag vill dela med mig om till er. Men jag måste tyvärr fortsätta ett litet tag till att vara mystisk. Måste ta tag i vissa saker i början på nästa vecka och efter jag gjort det lovar jag att dela med mig =)
Kan säga så mycket att det har varit svårt den senaste tiden och ge sig ut. Normalt är mina löpturer till för att rensa huvudet. Dåliga dagar springer jag bort. Samtidigt är det inte lätt att släppa vissa tankar som man inte har svar på. Det är dom värsta, dom som gnager och nästan vänder ut och in på en. Tror det bästa vore att ge sig ut då men jag blir nästan frustrerad över att inte kunna släppa allt!
 
Tiden blev mycket bättre idag än tidigare i veckan. Är en befrielse att känna att kroppen jobbar med mig =) Ser fram emot morgondagens tur. Känner att det kommer gå lika bra ;-)
 
Och dom nya shortsen var så sköna. Tog en storlek större och dom sitter lagom löst. Var så svalt och skönt att springa i. Hade även marginalen på min sida idag. Lagom när jag kom in så öppnade sig himlen. Ett lätt duggregn är skönt att springa i men det är inte ösregn ;-)
 
 
 

Kommentarer
Fröken M säger:

När man springer första gångerna är det oftast "vidrigt", men jag älskar känslan när man kommer över gränsen och faktiskt GILLAR löpningen och mår bra av den :)
Trevlig kväll !

Svar: Är en underbar känsla när man faktiskt längtar efter att få ge sig ut =)Nu vill jag verkligen inte lägga av, man mår så mycket bättre i kroppen av att ge sig ut några gånger i veckan.
Kul att du har hittat hit till bloggen och lämnat en kommentar =)
Lisa & Christian Rudqvist

2013-06-29 | 19:28:08
Bloggadress: http://frokenmela.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback