Midsommarafton 2013

Denna dagen efter är jag varken bakis eller seg. Men full med massor av glada minnen =)
 
Firade enligt tradition med Fam Lööke. Som vanligt blev det sillunch här hemma innan vi for i väg på kristligt midsommarfirande i Bjärka. Får nog säga att det var både första och sista gången. Männen i sällskapet kände sig lite utstirrade där dom satt och rökte cigarr ;-) Nej inget firande för oss, en garre och öl måste ses som ok där vi är!
 
Fortsatte efter det hem och tog en fika. Regnet hängde i luften men under tiden vi satt ute och njöt av eftermiddagen började solen sakta att titta fram. Så när grillen tändes på kvällen var det härligt midsommarväder =)
Har ätit och druckit så mycket gott att magen idag står åt alla håll och kanter ;-) Men vad gör det. Är det fest så är det!
 
Vi cyklade hem strax innan 23. Då var barnen trötta och vi ville lämna eftersom Sofie skulle upp och jobba idag. Men jag hade hellre valt att sitta kvar och skratta lite till. För som jag skrattade igår. Vid flera tillfällen föll tårarna, gick verkligen inte att hålla dom borta. Tusen tack för gårdagen. Ser redan fram emot nästa år ;-)
 
Midsommarskålen intog vi efter fikat i en sol som började att skina. Till det spelade vi min nya favotit och årets sommarhit Wake me up. Har en nu en given plats i min löpspellista. Idag blir det även första turen sen ryggen pajade. Hoppas den håller!!??
 
Har man ingen is hemma går den även att ha som hatt. Här har vi Dr Cosmos finare kusin - Von Gasmask ;-)
 
Förstår ni om jag skrattade så jag grät igår!
 
Älskar våra fina vänner som man kan vara sig själv omkring. Inget är tabu och alla ämnen avverkas när vi ses.
 
Nu ska vi ge oss ut på en liten promenad. Barnen vill cykla så då får dom självklart göra det.
Hoppas ni mår ok denna midsommardag!?
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback