Milles kalas!

 
Lördagen bjöd på kalas. Har styrt hela förmiddagen med att göra mat och efterrätt. Och städa självklart ;-)
 
Vi bjöd på buffè. Rökt lax, kassler, hemmagjord potatissallad, melon, lufttorkad skinka och sallad. Till det tzatsiki och romsås. Men istället för vanligt bröd hade jag köpt en ostsnurra. Smördeg fylld med fetaost som man bakar av i ugnen - svingod!
Till efterrätt  hade jag gjort semifreddo. Första gången men absolut inte den sista. Så enkelt och gott, tom min bror tog om ;-) Det händer inte ofta då han är riktigt kräsen. Får se det som en komplimang =)
 
Mille fick massor av fina presenter av sina kusiner, mormor och morfar, moster, faster och fina vännerna. Så skoj att så många kunde komma och att vi alla faktiskt fick plats =) Är både lycklig och varm i hjärtat efter denna dag.
 
 
Pysslet som jag gjorde innan jobbet i veckan var egna partyhattar och lite glasögon, mustach, flugor och läppar. Lite roligt att piffa till på ett barnkalas. Det gick nog hem hos dom vuxna med ;-)
 
Melle var dagens fotograf och korten blev riktigt bra. Kanske några som var lite dåliga. Men resultatet ska jag visa er imorgon. Nu ska vi mysa vidare framför Roberts show på tvn. Godispåsen åker fram så fort barnen somnat ;-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback