Nya tag!

 
 
Det är verkligen helt sjukt vad jag tappar kondis när jag inte är ute och springer regelbundet. Den här turen kan jag inte enbart skylla ifrån mig på pollen. Var sjukt svårt att andas och var tvungen att ta medicin när jag kom hem. Men det är orken som saknas också. Då är det fantastiskt med semester. Inga jobbtider som stör ;-)
 
Har tänkt att ge mig ut minst fem rundor varje vecka. Hoppas att kunna utöka min runda lite om några veckor. Försöka att pusha mig själv lite extra och testa gränser =)
Brukar normalt ge mig ut på kvällen/seneftermiddagen och springa. Skönast är när kl är efter 20. Då är det inte så varmt längre och solen brukar lägga sig. Men imorgon tänkte jag ge mig ut på en morgonrunda. Gäller bara att inte grabbarna tar sovmorgon ;-) Dom senaste dagarna har vi vaknat mellan 08-9.30. Men samtidigt har dom somnat senare =)

****************************************************************************
 
Denna måndag har annars bjudit på lite skojiga saker. Berättar inte vad nu ;-) Fortsätter att vara mystisk ett tag till. Men jag säga att gårdagens utflykt gick till landet. Vi tittade på en liten sommarstuga som visade sig göra sig mycket bättre på kort än i verkligeheten. Nej vi fortsätter att leta vidare...om inget hus kommer först =)
 
Har två trötta grabbar här hemma. När dom somnat blir det nog lite jordgubbar och lite bubbel. Är det semester så är det =)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback