Regn hos mig

 
Ute öser regnet ner denna onsdag. En typisk svenska sommardag??!!
 
Gårdagen var en riktigt solig historia - varmt och skönt. Vi spenderade stora delar av den ute. Grabbarna cyklade medan vi promenerade och njöt av solen. Till kvällen for mannen ner till stan för biljard och en bit mat med sin pappa. Jag och grabbarna njöt hemma av Allsång och Morden i Midsommer =)
 
Denna dag hade vi tänkt att spendera på busfabriken men Mille har blivit lite förkyld. Han hostar och snorar men jag hoppas att det inte blir så mycket mer. Ingen feber har ännu dykt upp och jag håller tummarna för att den inte kommer heller. Men man blir väl alltid sjuk när man trappar ner på tempot ;-)
 
Så istället för busfabriken har vi gjort några ärenden på förmiddagen. Vinkylen började bla att eka tom ;-) Men nu tre påsar senare finnas allt för att klara av den här semestern. Även lite öl fick följa med. Till middag idag är det sill och då MÅSTE man ta en kall öl till ;-)
Vi köper alltid Pripps blå pure. Den har lite mindre kolhydrater i sig. Perfekt för mannen som märker stor skillnad i sitt socker. Och någon smakskillnad går inte att tyda =)
 
Nu blir det en kopp kaffe och dokumänteren om SHM.
Trevlig onsdag bloggisar =)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback