Tom i bollen

 
Det var lätta ben idag. Det är en sådan härlig känsla =) Benen går av sig själva, ingen ansträgning.
 
Tankarna är borta. Jag kan knappt komma ihåg vilken musik jag lyssnade på. Är så skönt att ge sig ut och tömma ur all negativ energi. För ca 20 min är det bara mitt innre som jag fokuserar på. Att vara trött på kvällen för att jag gett allt på jobbet och sprungit en tur är bra skönare än att vara det för man är uttråkad. Förstår ni hur jag menar?!

Tiden blev även den bättre tid idag. Märks redan nu att jag sakta kan öka tempot. Sen kanske jag lägger mig lite högre i puls. Följer inte stenhårt på att ligga runt 160. Jag ligger ofta och nosar på 170 men det är helt ok.
Ska nu ge min lilla tur denna vecka sen ska jag börja att utöka den lite. Skulle vara kul att se hur mycket längre jag orkar. Nu när jag är klar finns det massor med ork kvar. Flåset är mycket bättre än när jag försökte att förbättra min tid varje tur. Det blev fel och jag var som en flåsande hund när jag var klar. Men vi börjar med morgondagens tur ;-)
 
Det är en minut bättre idag. Gårdagens tid var 19.44. Jag är verkligen stolt över mig själv som lyckas =) Småsaker som vind spelar ingen roll. Om jag är hungrig eller liknande hindrar mig inte. Men jag föredrar att inte vara det ;-) Får ge mig ut direkt efter jobbet eller en bra stund efter vi ätiti. Att springa på mätt mage är hemskt.
 
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och se på lite fotboll. Har plockat och vikt tvätt medan mannen var ute och åkte inlines. Barnen kommer snart att ge upp och då ska jag mysa lite med min kära ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback