Dags för nr 2

God dagens på er!
 
I rasande tempo har denna jobbdag gått. Hann med massor och när man har den känslan flyter man fram. Kollegor som piggar upp är nog nyckeln till denna lyckade dag =)
 
Här hemma förbereder vi nu middagen. Eller mannen gör sin agoda köttfärssås medan jag surfar runt lite ;-)
Efter maten väntar ett besök på vaccinationscentrum. Det är dags att ta andra sprutan inför resan. Tänk att vi hade planerat att åka på onsdag. Fatta hur stissig jag hade varit nu om det varit så ;-) Är ju tur att jag har ca tre veckor kvar att fixa allt på.
Måste sätta mig ikväll när vi kommit hem och börja anteckna allt som ska med. Är ju inte bara kläder utan även ett reseapotek. Tänkte om man försökte att hålla lite koll på vad som ska tas med så blir det inte så kaotiskt!? Återstår att se... =)
 
Är så roligt att höra grabbarna här hemma prata om hur dom ska åka flyg till Thailand. Men först ska dom ju åka tåg och då ska dom sitta högst upp vid fönstret =) Kan inget annat än le åt dom. Får dock se hur själva resandet med humle och dumle går sen ;-)
 
Blir min uppgift att duka. Sen far vi iväg och håller tummarna för att grabbarna är lika duktiga som sist vi tog spruta!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback