MARS!

Februari är redan över. Korta månaden gick otroligt fort och nu är marsmånad redan här =D Som jag längtat efter mars. Semestern är "bara" tre veckor bort!
 
Hinkar kaffe här hemma och försöker vakna till. Idag känner jag mer av tröttheten från gårdagen. Men det är bara att bita ihop. Har en hel helg på jobbet framför mig. Kl 18.01 nästa fredag är jag ledig igen. Åtta dagar på raken är segt, framför allt när man bara jobbat en av dom ;-)
Skönt att slippa att lämna barn på dagis innan jag börjar vid lunch. Då får vi åka ca en timme innan jag börjar. Så arbetsdagen känns ju lite längre än vad den egentligen är =) Idag kan hela familjen mysa hemma innan jag beger mig iväg. Kanske även är det som gör att jag har lite svårt att vakna till ;-)
_________________________________________________________________
 
Gårdagskvällen var riktigt trevlig. Barnen fick paket, Melle en stor Lego hellikopter. Brorsan fick en bil med släp. Tyvärr kan Melle bli lite tråkig, för han sura ihop för inte han också fick en bil. Men efter en massa bus efter mat och fika blev han glad. Så när han skulle sova ville han att pappa och han skulle bygga lego nästa dag =)
 
Avskyr att mina barn ibland kan upplevas otacksamma. Är verkligen inte på det sättet vi uppfostrat dom. Samtidigt vet jag att det inte jämt beror på det heller. Leksaker är roligare framför kläder. Men ibland är det även deras humör/trots som visar sig. För jag vet att dom gillar sakerna dom får. Sen är dom bröder och kommer nog alltid bråka över leksaker ;-)
 
Tar mig en kopp kaffe till och slappar lite mer innan jag tar mig i kragen =)
Trevlig helg på er!
 

Kommentarer
Jessica säger:

Kan vara svårt med barnen ibland! Trots att man gör sitt bästa för att uppfostra dem till att vara tacksamma så är det inte alltid så att dem är det.....

2013-05-21 | 15:34:35
Bloggadress: http://www.tendea.se/barnvakt/Stockholm/113-50/25/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback