På tur i skogen!

 
Igår styrde vi bilen mot Olstorp. Finns fina miljöer häromkring med men en liten tur i bilen är väl alltid fint =)
Vi gick på upptäcksfärd i skogen. Hittade massor av djurbajs som studerades noggrant. Samlade lite kottar. lekte och hade det allmänt skönt. Helgen skulle spenderas tillsammans i lugn och ro =)
Nästa vecka ska vi återvända men då tar vi med oss lunch och fika. Hittade en riktigt skön plats i skogen där det var öppet och fanns grillplats. Det var lä och solen värmde så skönt. Hoppas bara på att den tittar fram nästa helg med ;-)
 
Efter skogen blev det mat. Vi slog till på Pizza hut. Nyöppnat och aldrig testat - någonsin! Barnen skulle ha pannkakor men vi åt supergod pizza och avslutade med mjukglass. Fint som snus!
När vi var klara styrde vi hem till mina föräldrar. Där väntade efterlängtat kaffe för vår del och lek för barnen. Det sistanämda slog dom verkligen till på.
När vi åkte därifrån var det med två flämtande barn som dansat och jagat runt mest hela tiden. Bästa som finns måste vara när mormor jagar en ;-)
Vi såg även till att fixa Skype. Perfekt att ha då vi är på semester. Och nu vet även mamma hur man gör ;-) Då kan vi prata även när pappa inte är hemma =)
Dom som nog tyckte det var mest skoj var ändå grabbarna. Dom blev helt till sig när dom såg mormor och morfar på telefonen.
 
Vi landade sent igår hemma i soffan. Hann med att byta om och mysa ner oss innan Mello satte igång. Självklart var vi tvugna att se. Melle såg nästan alla bidragen innan han ville sova. Trodde aldrig han skule hålla ut =)
Vinnarlåten då, ja vad säger vi om den?! Jag tycker fel låt vann men men. Nu röstade ju inte jag så då får man inte klaga ;-)
 
Snart blir det frukost här hemma innan denna söndag sätter igång. Det är bad och barnkalas på schemat. Tror vi somnar ovaggade även denna kväll ;-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback