SEMESTER!!!

Bild från igår kväll då packningen började!
 
Någon mer än jag som avskyr att packa en resväska som ska räcka mer än en vecka?! Räck gärna upp en hand ;-)
 
Då har vi tagit semester. Slutade strax efter lunch igår, åkte direkt och hämtade två grabbar på dagis. Dom var båda ute och lekte när jag kom. Men det var inget större problem att få dom därifrån (första gången ever) för vi skulle ju till Thailand. Försökte att förklara att det var först imorgon vi skulle åka men det gick inte ritktigt in =)
 
Började min ledighet med en paj axel. Någon muskel eller nerv låg i kläm så armen och huvudet gick knappt att röra. Började redan under tisdagen och natten var hemsk. Fick ligga helt still för att inte nacken skulle låsa sig.
Så när vi landat hemma efter lite ärenden hällde jag i mig två koppar kaffe. Huvudvärken hade slagit till och var fruktansvärd. Tog en treo och sedan sov jag gott i ca 45 min. Vaknade och kände mig mycket piggare. Även värken började avta och idag är den ett minne blott =D
 
Vi började iallafall att packa igår kväll. Vet ej om jag fått med allt men i värsta fall för jag väl shoppa på plats ;-) Nej men några klänningar och kjolar, linnen och shorts finns nerpackade. Det viktigaste är väl ändå bikini och dom finns med ;-)
Vi har två resväskor och dom är nu färdigpackade och vi har en del plats kvar. Så det finns ju plats för att handla med sig lite hem. Har fått in lite önskemål om gåvor. Herr Lööke har beställt konstig sprit! Ska gärna var med något djur i! Får se vad vi kan ordna fram. Kan mycket väl bli något egenkomponerat ;-)
 
Min kära är nu och klipper sig. Kära frisören lär inte kunna klippa oss på länge. Operation under våren. Hatar det då jag älskar att gå till Maria. Hon är helt enkelt bäst och grabbarna älskar henne =)
I eftermiddag blir vi hämtade av svärmors man (ja på lördag blir han det på riktigt). Han kör oss till stationen. Skönt att slippa ta buss eller taxi. Mamma och syster skulle även komma förbi och vinka av oss. Mina föräldrar bor ju ett stenkast därifrån. Blir uppskattat av grabbarna =) Vet att dom kommer sakna alla under tiden vi är borta!!
 
Ska fortsätta att plocka här hemma. Har redan bäddat in nytt så vi kommer hem till en renbäddad säng. Bästa som finns efter en lång resa. Dammsuga och tvätta klart, sen får jag nog säga att vi tar semester på allvar =)
 
Hinner med att kika in här innan vi åker. Bloggandet blir nog lite mindre under semestern. Men jag ska försöka titta in några gånger =)
Kika gärna in på Instagram, mrspille. Där kommer jag nog att lägga upp en del bilder =)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback