Siesta!

 
Ännu en härlig dag! Vi slappar lite just nu. Solen är för stark för att vara i. Och det sista vi vill är att bränna upp oss.
 
Utsikten från veranda på bilden. Det är den ena barnpoolen och en poolbar men den syns inte. Den ligger lite till höger. Det bästa med den här poolen är att en del av den är skyddad med ett segel. Så det finns alltid lite skugga att bada i :)
 
Vi tar igen oss med lite bubbel i glasen och en cigarr. Är det semester så är det ;) Grabbarna ser på toystory och äter chips. Om en stund slänger vi oss i poolen igen :)
Förmiddagen spenderade vi på stranden. Det är helt underbart där. Världens finaste strand och säkert 35 i havet. Det svalkar inte och allt jag vill är att ligga där i och flyta ;) Hur ska vi kunna åka hem härifrån??!!
 
Gårdagens besök på marknaden resulterade i en del fynd. Tyvärr var det för hett för att gå runt där. Jag har aldrig svettats så mycket i mitt liv. Det stod still i luften, var fuktigt och hett. Så vi åkte hem efter några timmar. Blir ett nytt besök om några dagar. Då ska vi fixa lite presenter att ta med hem ;)
 
Nu ska jag njuta lite av semestern. Men jag kan även informera er om att jag idag drog en springtur på 25 min i gymmet innan frukosten. Så jag ligger inte helt på latsidan ;) Sen är gymmet det svalaste stället att vara på :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback