Uppladdade!

 
Morgonen visdomsord!
 
Vi har startat morgonen med party i Melles rum. Musik på hög nivå och dans! Har natten bjudit på halvdålig sömn för man gör det bästa man kan för att vakna till liv ;-)
 
Blev inget bloggande igår då det bjöds på jobb hela dagen. 9-18 med fullspäckat schema. Sedan hem för att äta och avsluta kvällen med hockey. Kan varit bland dom bästa matcherna jag sett detta år! Helt otroligt, första perioden var helt galen =D Vi kunde knappt sitta still i soffan ;-)
Nu är det bara att ladda för söndagen. Undra hur den kommer att bli??!!
 
Denna dag bjuder på en tur till stan. Barnen lämnar vi av hos mamma. Vi har en del att styra med inför resan och det kommer gå snabbare och smidigare utan dom. Och dom väljer hellre att busa hos mormor än att hänga på stan ;-)
Planen för dagen var annars att umgås med fina vänner. Men då sjukdom råder håller vi oss borta. Våga vägra bli sjuk nu! Är det någon gång vi skulle bli det så är det självklart nu ;-) Men vi ska nog hinna med att se dom innan torsdag!
 
Ska nu ta mig en dusch innan vi far iväg. Ser fram emot lite ensamtid med min kära ♥ Bara som en sådan sak som en fika i lugn och ro ;-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback