Utrensning

Vill börja med att tacka för tipsen!
 
Min svägerska tipsade om aleo vera spray. Den funkar på allt från solsveda till bett. Vi har det på tub från naturapoteket. Och den rekomenderar jag starkt!
Min kära kollega påminde om compeed skavsårsplåster. Det är också en självklarhet. Värsta som finns är väl blåsor och sår på fötterna när man är på semester...
 
Just nu är vi inne i någon städ och utrensningperiod här hemma. Efter frukosten fortsatte vi med att städa ur lådor och hyllor. Blev genast mycket bättre!
När vi ändå var igång passade vi på att gå igenom barnens leksaker. Blev en pappkasse med saker som åkte där med. Så nu är hela hallen full med skräppåsar =) Men det känns skönt så här i efterhand.
Skönast var nog ändå att dra ut soffan och göra rent där bakom. Vi brukar göra det några gånger om året och fy vad saker som samlas där! Vissa fynd blev barnen glada över ;-) Nu är det i allafall rent.
 
Vi skippar Milles bad idag då hans näsa rinner lite. Vi undviker allt som kan ge sjukdom ;-) Så dagis är väl det sämsta dom kan gå på just nu men vi kan tyvärr inte vara lediga mån-ons ;-) Annars hade jag nog valt att vara det. För är det någon gång dom blir sjuka så är det väl nu.
Blir en promenad efter lunch, måste hämta ut lite paket. Funderar på att fara iväg och köpa en hylla med. Får se om det blir av. Vi kommer i vilket fall vara bänkade vid tvn kl 16 för hockeyn ;-)
 
Hoppas ni får en fin söndag =)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback