Nya botemedlet mot huvudvärk??!!

 
Jakten på fler köksmaskiner fortsätter. Igår köpte vi en Nespressomaskin. Den gamla Espressomaskinen får kanske för ett tag flytta ner i källaren. Är inte i behov av en bryggare och två maskiner ;-)
 
Skillnaden med denna är att man använder pods. Något jag varit tveksam till tidigare. Men med en handbok som lätt gör att man kan välja smak ska jag nog hitta en favorit ;-)
Mycket plus för mjölkskummaren. Den ger ett lätt skum eller ett hårt, helt beroende på vad man vill dricka. Latte eller cappuccino. Espresso är lite för starkt för min smak. Men vill man ha det så går det självklart att få =)
Använder man inte all mjölk i skummaren så ställer man bara in behållaren i kylen. Ännu en väldigt smidig sak med denna bryggare. Tycker ni jag är för possitiv??!! ;-)
 
Premiärkoppen blev igår kväll efter jag kom hem från jobbet. Röd dag men vi hade öppet som vanligt. Jättekul när alla trodde vi nog stängde 18 =) Jag och bästa M-L gjorde det bästa och hade skoj istället. Vi hann med en liten kopp kaffe på kvällen, får man göra när vi slitit med att göra det fint!
Känner att den här veckan ska bli skön att lägga bakom sig. Mycket som hänt på jobbet framförallt. Gårdagens händelse med snattare i alltför låg ålder högg i hjärtat. Varför ska barn hota/pressa andra barn??!! Jag hoppas nu att denna kille aldrig mer gör något liknande.
 
Usch sista passet väntar. Barnen är lediga idag igen och jag tror cykeltur står på deras schema. Gårdagen bjöd på just det och sällskap av Mr Mikie. Gick ingen större nöd på mina grabbar =)
Ikväll kommer jag hem lagom till middagen. Att få sluta dom där två sista timmarna tidigare gör så mycket. Mer mys med familjen =)
 
Trevlig helg på er!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback