Pysselmorgon!

Seg idag! Gårdagen blev längre än jag räknat med. Började 30 min tidigare och gick hem närmare 1,15 tim senare. Var både trött i kroppen och trött i huvudet efter en dag med MASSOR på min lista. Hela förmiddagen gick åt till att räkna difflistor. Eftermiddagen stannade jag och hjälpte A att fy ut all kyl från lagret då vår kyl i butiken äntligen blivit lagad =D
 
Denna morgon har jag suttit och pysslat med massor till lörfagens kalas. Vi firar Mille lite efterskott ;-) Har varit så mycket kalas för alla i familjen att vi väntat med kalaset för treåringen =)
Vad jag gjort ska ni snart få se. Har bara några saker jag måste fixa med innan det är helt klart. När jag ska hinna med det får vi se. Dom kommande dagarna är rätt fulla med jobb och annat skoj. Gissar på att det blir på fredag kväll efter jobbet och på lördag innan kalaset =)
 
Har nu satt mig ner en stund innan det är dags för oss att åka till jobb och dagis. Sitter och plöjer sidor efter inspo till nya matsalsmöbler. Vi har pratar lite om att byta ut det men santidigt känns det dumt att köpa allt nytt. Är lite inne på att bara skaffa nya stolar. Denna gång vill jag ha lite mer komfy...
 
Dessa tycker jag är riktigt snygga. Skönt med en stol som har stoppad klädsel men är lite lägre i ryggen. Ska nog ta oss en sväng och provsitta lite framför =)
 
Regner smattrar mot fönstret. Gör mig inget att jobba kväll en dag som denna. Har fullt upp och ska försöka att beta av dom sista punkterna på listan.
 
Hoppas ni får en trevlig dag =)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback