Vår lugna Valborg!

 
Kom hem från jobbet strax efter 18.30 igår. Hade handlat med mig lite franska godsaker. Salamin med valnötter är favoriten. Lite rödvin i glasen medan maten blev klar.
Kvällens meny var en hjortrostbiff med klyftpotatis och sallad. Smälte i munnen! Och det bästa av allt är att jag har matlåda =D Längtar redan nu till lunchen.
 
På kvällskvisten tittade Mr Mikie förbi. Blev lite äpplepaj och vaniljsås till nya serien som vi började se. Gissa om magen stod åt alla håll och kanter efter det ;-)
Mikie gick hem strax innan 01 och då bestämdes det att alla grabbar skulle åka till skogen och grilla idag. Så strax innan 9 kackade det på dörren och vår frukostgäst anlände.
 
Så nu sitter jag här i tystnaden. För dryga timmen sen åkte dom. Konstigt att ha egentid innan jobbet. Det är inte var dag ;-)
Känner att det här kommer bli en FAB dag redan nu. Bara 6 timmars jobb och nästan alla dom med A. Inte ofta vi stänger ihop och snart är det för all framtid över =( Passar på att njuta idag!
Till kvällen blir det hjortburgare. Bara det får min mage att kurra redan nu ;-) Älskar hjort som ni kanske märker och till hösten fixar Mikie mer kött åt oss.
 
Ska nog ta och fixa till mig och sedan ge mig ut i solen en stund innan jag beger mig mot jobbet.
 
På återseende i solskenet =D
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback