Vårkonsert!

Ska försöka tänka mer på detta =)
 
Måndag igen! Är fortfarande inte riktigt vaken. Undra om jag lider av kronisk trötthet?? Ikväll får det bli en tidig kväll i sängen. Får inte somna i soffan innan ;-)
 
Idag fick barnen lämnas på dagis tidigare än vi hade tänkt. Ska stänga idag, så då lämnar jag till lunch. Men denna måndag har dom en vårkonsert på dagis och då ska alla barn få vara med. Riktigt roligt!
Musikerna skulle kommit tidigare under våren men hade då drabbats av magsjuka. Tänk vad kul att komma och spela för en massa spralliga barn =)
 
Jag har tagit det lugnt här hemma. Mannen var gullig och lämnade barnen. Istället för lämning blir det städning. Ska passa på att moppa av golven innan jag smiter iväg till jobbet.
Håller tummarna för att luften är bättre på jobbet idag. Gårdagen var hemskt, hade huvudvärk hela dagen pga tryckande luft. Var helt säker på att ett åskväder skulle komma. Men inte det, bara regn. Hjälpte inte oss, fanns ingen luft i butiken.
 
Ska nu ta mig en kopp kaffe och börja städa av!
 

Kommentarer
Johanna N säger:

ååh vilken klok bild!

och slussport 11 som du skrev om för några dagar sen måste jag ju kolla upp!har jag helt missat!

hos oss är allt fint, hoppas det är det hos er också!

Svar: Visst är den =) Ska bli ledord from nu!Höjer ett varningens finger för Slussport. Du kommer att vilja köpa allt i butiken ;-) Helt otrolig så mycket fint dom har. Så lycka till =)

Allt är bara bra med oss. Kan inte riktigt fatta att maj månad snart är slut.
Ha det bra och ta hand om familjen =)
Lisa & Christian Rudqvist

2013-05-20 | 19:40:22
Bloggadress: http://svartrandig.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback