Drickbart...

Har två helt nya favoriter hemma.
Den ena är en alkoholfri variant. Den andra är motsattsen ;-) Men båda är underbara till mörka höstkvällar!
 
 
Som ni vet är jag en kaffemänniska ut i fingerspetsarna. Men även jag kan tycka att te är gott, framförallt på hösten. När mörkret och kylan kryper på. Då är det härligt att krypa upp i soffan under en filt med en kopp te.
 
Denna nya sort var jag tvungen att köpa och testa. Älskar blåbärsmuffins så jag kände mig nästan lite tvingad att köpa och testa. Och vet ni vad!!?? Det smakar riktigt gott. Det har ingen skarp smak av blåbär, utan lite avrundad med en hint av vanilj. Eller ja muffinssmak om man hellre vill säga så ;-)
Såg att det kommit två smaker till och näst på tur är nog vanilj och toffe tror jag....
 
 
Svängde in på systemet efter lunchen i veckan. Tror inte ni fattar hur skönt det är att ha hela stan utanför arbetsdörren. Alla små ärenden blir hundra gånger enklare att göra när man kan fixa dom under arbetstid istället för efter eller på helger.
 
Vi är ganska sålda på Louis vanliga bubbel men nu har en rosè variant dykt upp. Eller den kanske har funnits en stund men det är först nu som vi upptäckt den =)
Vi öppnade i allafall den igår för att fira in helgen. Jisses så gott det var! Det är något sötare än den vanliga. Det som jag just gillar med Louis är att det inte är så sött och sliskigt. Det passar på Mia ;-) Det här är lagom torrt och vill man nu ha det lite sötare köper man bara rosè =D
 
I detta nu sitter jag och dricker en kall öl. Vi har en riktigt skön kväll med bara ett barn hemma. Mamma ringde i veckan och frågade om inte Melle skulle sova där lördag till söndag. Var ingen tvekan där inte. Han älskar att sova själv där. Så vi har mys med Mille som har busat med sina två kusiner på eftermiddagen.
Syster var nämligen här och fick sin iPad fixad. Händig make man har ;-)
 
Annars har den här lördagen bjudit på statsbesök. Passade även på att äta lunch på stan. Lite enklare med ett barn ;-) Men vi hade det så mysigt!
Nu har vi tänt alla ljus och laddar för en riktig myslördag! Håller nu tummarna för lite sovmorgon imorgon ;-)
 
 
 
 

Kommentarer
Emilie säger:

Hej!

Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i Hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

För att gå med behöver du bara följa länken här: http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

Med vänlig hälsning,

Emilie
Hittarecept.se

2013-12-13 | 12:43:06
Bloggadress: http://www.hittarecept.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback