Jag och min ömma kropp

God kväll!
 
Sitter i soffan under en filt och myser. Tänt massor av ljus, hör ju denna årstid till ;-)
 
Gårdagens färd hem från jobbet på cykel höll på att sluta rikitigt illa. Nu klarade jag mig undan med ett svullet knä och ömmande hand. Hade likaväl kunnat sluta på sjukhus.
För att göra en lång historia kort så klev en mupp ut ivägen utan att se sig för. Jag har ca en meter på mig att bromsa innan jag krockar med honom. Tyvärr får jag inte helt stopp på cykeln utan tappar balansen och glider på händer ch knän ut i vägen.
Det enda som far igenom mitt huvud är vilken tur att ingen bil eller buss kom. Då hade det slutat på ett helt annat sätt. Så chockad cyklade jag hem och tackade någon högre makt för att jag, cykel och allt annat klarat sig.
 
Knät blev som sagt lite blåslaget och ömmande igår. Handen värker lite grann idag men det som är värst är nog värken i kroppen. Som en riktigt hemsk träningsvärk!
Den började smyga sig på under eftermiddagen. Tror att mitt jobb gör att man "stelnar" till lite eftersom jag fick ta emot hela min kroppsvikt och cykel i fallet. Så när man sitter still och inte rör kroppen blir man nog lite stel i efterhand =) Men samtidigt är det skönt att ha ett jobb där man inte behöver anstränga kroppen.
 
Märker att man redan efter en månad på jobbet blivit lite skadad. Lovar att hur många olika senarion somhelst spelades upp i huvudet när jag föll. Är nog mest glad att jag inte slog i munnen eller tänderna =)
Men jag vet lätt vad som kan ske när man handlöst faller i backen. Är det som sagt gör en lite skadad ;-)
 
Ikväll blir det fotboll för hela slanten. Hoppas jag orkar hålla mig vaken men jag tvivlar. Har verkligen inga problem att somna nu förtiden. All info som man tar in gör en helt slut när man väl sätter sig och varvar ner. Och framförallt inte tänker alltför mycket ;-)
 
 

Kommentarer
Elin säger:

Usch😱tur i oturen !!! Vilken jävla idiot som bara kliver ut, hoppas denne person bad om ursäkt iaf, det är väl de minsta man kan begära???

Svar: Ja det gjorde han men själv var jag så chockad. Hade lust att skälla ut honom efter noter..
Lisa & Christian Rudqvist

2013-10-15 | 20:40:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback