What keeps me going

 
Började denna torsdag med en stor latte och en bit choklad! Kaffet köptes innan jobbet, brukar köpa på Waynes vid jobbet. Är lite tjenis med dom och får handla innan dom öppnat men idag fick det bli Espesso house ;-)
Daimen fick jag av bästa kollegan väggivägg, Henke. Han är verkligen en solstråle och bättre "granne" kan man inte ha!
 
Denna dag har som dom flesta annat sprungit iväg. Jag har verkligen inte en trist minut! Så mycket underbara männsikor som man får prata med.
Det är en helt ny känsla man upplever när folk är så uppskattande över det jobb man gör. Är inte riktigt vad jag är van vid ;-)
 
Slutade något tidigare idag för att hinna till dagis. Utvecklingssamtal om Melle. Första gången jag var där sen jag började nya jobbet. Jag har inte satt min fot där på en månad - helt sjukt! Men med mina tider har gjort att mannen skött både lämningar och hämtningar. Men jag hoppas att det blir ändring på det efter nästa vecka...
Samtalet gick i allfall utmärkt. Melle är en snäll och väldigt omtänksam kille. Han finns där för alla sina kompisar när dom är ledsna. Och det är verkligen så han är!
Var så skoj att höra hur han är uppfattas likadant. Minus hans tråkiga period som han har här hemma. Jag håller verkligen tummarna för att den här fasen snart går över. Men samtidigt har han idag varit mysiga goa Melle hela dagen idag!

****************************************************************
 
Mannen håller i detta nu på att tapetsera i köket. Det blir verkligen så jäkla läckert! Även om det är meck med att sätta upp f*nskapet. Men vi hjälps åt!
Så nu är det dags att hjälpa till.....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback