F R E D A G

Tänka sig att denna arbetsvecka redan är slut. Nu är det bara FEM arbetsdagar kvar i lilla butiken!! Jag börjar känna ett visst vemod...
 
Här hemma har vi tänt massor av ljus och när mannen duschat klart ska vi korka upp vinet. Besökte det berömda bolaget efter jobbet och köpte lite bubbel och ett nytt vitt vin som jag tänkte vi skulle ge oss på.
 
Det bästa med att hösten sakta börjar smyga sig på är att man kan göra alla dessa mysiga saker som man inte gör på sommaren.
Ta det här med att just tända ljus. Det är aldrig lika mysigt att göra på sommaren. Man får ju tända dom så sent för att ens märka att dom är tända ;-)
Ta långa bad är också uteslutet. Framförallt för att det är för varmt för att bada på sommaren. Få saker slår ett hett bubbelbad när man är frusen.
Man behöver ju inte heller ha dåligt samvete om man vill mysa ner sig i soffan på kvällen. Jag älskar verkligen att göra det men tycker det är trist att göra när solen skiner och kvällen är varm. Men nu kan jag göra allt detta utan att må dåligt ;-)
 
Njöt av denna lilla goding i solen hos mamma häromdagen. Den hade smak av vanilj och nu är det jag som ska ge mig på jakt efter sådana. Dessa kom ifrån Mallis och är väl inte helt godkända av maken att röka ;-)
 
Nu ska jag ladda upp inför fotbollen. Håller tummarna för att barnen somnat till avspark =)
Hoppas ni får en mysig fredagskväll!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback