Helgerna passerar för snabbt!

Tror knappt att det är sant, redan söndag. Tyckte nyss att det var fredag eftermiddag och hela helgen låg vid våra fötter. Men med facit i hand gick även denna helg lite för fort =)
 
Laddar för sista arbetsveckan. Tror att den kommer springa förbi. Veckans första pass blir drygt, instämpling kl 06 och utstämpling kl 17.15. Tyvärr blir det inget bad för Melle då tiden är för knapp. Men ett pass kan han stå över även om jag lider med honom. Han älskar verkligen simskolan =)
 
Gårdagen gick för fort. Vi var ute och cyklade på förmiddagen, Melle på sin nya fina cykel. En sväng till affären och systemet. Vi behövde fylla på med lite inför kvällen. Den bjöd nämligen på mys med Fam Lööke.
Normalt kör vi pizzakväll men denna gång bytte vi ut det mot kinamat. Inte mig emot då det faktiskt är goda och kanske nyttigare ;-)
Trevligt att kunna sitta ute på kvällskvisten och röka cigarr och dricka ett gott vin. Jag försöker att ta tillvara på det sista av dom varma sommardagarna som råder. Just nu känns det som om det kan vända närsom...
Ser fram emot hösten och dess fina färger. Tjocka tröjor och massor med mys. Jag är som sagt en sucker för mys, gärna med nära och kära =)
 
Denna fina söndag har bjudit på bad med Mille. Han har helt ändrat uppfattning om kanan. I våras var den hemsk och åka med huvudet före var inte att tänka på. Idag var det nästan det enda han ville göra på den fira leken =)
Eftermiddagen bjöd på sol i lekparken med en cigarr. Efter en stund kom mormor förbi, hon ville självklart se Melles nya cykel. Så var ute tills det var dags att göra middag. Som sagt vi tar till vara och kramar ut det sista av sensommaren =)
 
Nu sitter vi mätta och belåtna i soffan och laddar för en ny vecka. Just nu känns fredagen långt bort men jag vet att efter tisdag rinner dagarna iväg. Sorgligt men sant....
 
Hoppas att er helg varit lika lyckad som våran!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback