Höstdagar!

 
Nu känner man att hösten är här på riktigt! Det är kallt i luften och mörkret smyger sig på mer och mer.
 
Igår satt vi ute och njöt av solen medan barnen cyklade. Njöt av en cigarr och min underbara make. Vi satt i lä och kunde njuta av solen. Men man märker att luften nu är kall och snart är den höga krispiga höstluften här på allvar.
Till kvällen bjöds det på årets sista grill hos svärfar och fru. Nu sitter man inte ute i bara tröjan längre. Stora stickade sjalen och jackan på. Men det var knappt så det värmde, tur att sällskapet gjorde det =)
Grabbarna somnade nästan samtidigt men hade inga större problem att vakna när vi sa att det var dags att åka buss hem =) Sen satt dom som två ljus hela vägen hem. Och det är inget dom varit under helgen kan jag lova...
 
Denna grå trista dag har piggats upp av lite shopping och en eftermiddagsfika med svärmor och man. Grabbarna fick fina presenter från deras resa. Badponchos som är så bra till deras sim!
Mille och pappa badade på förmiddagen. Jag har haft det lite kämpigt med Mille så idag fick pappa testa att bada. Oj så bra det gick, han fick ungen att dyka. Det är något som jag inte lyckats med =) Hoppas bara nu att han fortsätter att vara så här bra..!?
 
Barnen är nog fortfarande lite trötta från igår, dom är redan klädda i pyjamas och ögonlocken hänger ;-) Så det blir nog en tidig kväll för dom. Själv kryper jag upp i soffan och tänder lite ljus. En film och en kopp te - det är höst det!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback