Jobbar med stil!

God kväll!
 
Barnen sover gott i sina sängar och jag ska snart ta en dusch och krypa ner i sängen. Härligt efter en intensiv dag på jobbet =)
 
I sommras spenderade jag en dag i Örebro med mamma. I en inredningsbutik hittade jag en penna - MIN penna. Den skulle bara göra mig sällskap på nya jobbet. Och nu har den flyttat in på mitt kontor =)
 
 
Den har redan höjt på några ögonbryn men det är lika bra att min kollegor lär sig. Det blir inte så mycket mer mig än så här ;-)
 
Denna dag på jobbet har bjudit på mina första samtal. Var tvungen att ta ett par djupa andetag innan men det gick helt ok. Var nog värre än jag trodde det skulle vara.
Värst är att jag helt plötsligt kan bli så osäker på mig själv. Tvivla på dom kunskaper som jag har och kan. Men det är bara att bita ihop. Samtalen som jag tog på egen hand resulterade i en del frågor men kunden väntar så snällt. Och det är precis som alla sa - trevliga kunder =)
 
Imorgon fortsätter jag att blanda samtal med lite webbanmälningar. Är skönt att träna lite på dom olika systemen i lugn och ro och sedan ta ett samtal och försöka att lita på kunskaperna man har. Men det är ganska coolt att tänka tillbaka på hur osäker jag kände mig i fredags. Och idag tisdag kan jag betydligt mycket mer =D Så om någon vecka lär jag vara ännu mer varm i kläderna...
 
Nej nu blir det en skön dusch.
Trevlig kväll!
 
 
 

Kommentarer
Sofie säger:

Så fin gumman!! Verkligen dig ;) hoppas i får en fin dag på jobbet! I denna kyla, burr. Puss o kram

2013-09-25 | 07:38:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback