Laddar om

God morgon!
Nu ska jag inta mig en kopp kaffe innan det är dags att bege mig till dag två av utbildning. Det finns ett problem just nu som jag inte vet hur jag ska lösa?! Det problemet är kaffet på jobbet!!! Det smakar gift - GAAAAHHHHH!!!
Det är automatkaffe utav den "finare" sorten men jag kan verkligen inte hitta något som är gott med det. Om jag ska köpa kaffe varje dag kommer det bli dyrt ;-)
Får ta mig en allvarlig funderare på det här!

Annars försvann första dagen i ett naffs. Även om det var lite strul efter lunch så hann jag knappt med att reflektera över dagen.
På eftermiddagen kom den där gripande paniken när jag får för mig att jag tagit mig vatten över huvudet. Då satt jag med som medlyssnare till samtal. Själva samtalet är inte det svåra utan allt man gör på datorn. Alla förbannade kortkomandon, alla sidor som öppnas och stängs. Och för att inte tala om alla koder!! Hur ska jag kunna lära mig allt det här??!! Men jag fick lugnande ord om att det gör man =)

Jag har nu tre veckor med utbildning framför mig. Det betyder att vi kommer att börja med att ta lättare samtal som handlar om en och samma sak. Dom mer "tyngare" sakerna kommer framföver när vi är mer varma i kläderna =)
Den här veckan kommer vi att lära oss allt. Allt som vi måste veta och i slutet av veckan ska vi få börja testa på att ta samtal. Men innan dess är det mycket som ska läras in =)
Hoppas att jag efter idag ska kunna känna att jag får något grepp om det här...

Nu måste jag sätta fart här. Innan jag ska till jobbet ska barnen komma iväg till dagis ;-)
Ha en FAB dag!

Och tack alla ni som skickade så peppande sms och kommentarer igår. Ni anar inte hur glad jag blev =)


Kommentarer
Papsen säger:

Du kommer fixa detta galant, oroa dig inte.

2013-09-17 | 08:49:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback