Nöta, nöta, nöta...

Här ser ni lite av det jag nöter in i huvudet hela dagarna =)
 
Jag kan inte säga att jag känner det som jag "sitter av tiden" om dagarna. Jag börjar 08 med att ha genomgångar och nöta försäkringsalternativ. Kl 16.30 går jag hem och då vet jag knappt var dagen har tagit vägen.
 
Just nu har vi gått igenom en del av det som vi ska kunna. För att ge er en liten bild så kommer jag inte vara färdigutbildad förän om ca 6 månader. Finns så mycket att lära sig men vi har bara gått igenom en liten del av personskador. Sen har vi idrottskador, barnskador och lite annat smått och gott. Men vi börjar med medlemsförsäkringar (dom som finns i kollektivavtal).
 
Ovan ser ni ett fall, det handlar om flerskador. Ja det är inte att betala ut för lite sveda och värk. Nej nej det är mer än så.
Vi nöter villkor och får lösa fall för att lära oss att få det rätta tänket. Och sen när vi har gjort det då ska det registreras i ett system som är en flashback till 80-talet ;-)
Det är där jag har kört fast lite. Det är väldigt mycket farande i olika system, 1.1, 1.4, 3.3.3, 2.5, 3.3.5 och lite därtill. Och sen får man inte glömma att trycka på HOMEknappen och använda lilla enter ;-)
 
Jag vet att imorgon har lite av allt det jag lärt mig idag att ha sjunkit in. Korvstoppningen som sker nu är bara förvirrande. Man behöver lite tid för att förstå det men på fredag ska vi få lite humm om det då vi börjar att ta våra första samtal. Tror att man behöver komma över den tröskeln för att verkligen kunna förstå helheten av det man ska göra =)
 
Nu ska jag ta ett bad och sedan blir det soffan.
Tyvärr har jag inte haft några större problem med att somna dom senaste kvällarna. Tror inte att denna kväll blir något undantag ;-)
 
 

Kommentarer
Tullan säger:


Alla är vi barn i början Lisa. Det kommer en dag och du tittar bakåt och kommer att skratta åt de här dagarna, det är bara köra på...

Du fixar det här!

Svar: Tack Tullan. Jag bryter ihop lite hela tiden men jag vet ju att det kommer släppa. Är bara så trött på att känna mig så nollad i huvudet =)
Lisa & Christian Rudqvist

2013-09-20 | 08:41:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback