Framtida golv

Idag fick vi nycklarna till den nya lägenheten. Pirrigt samtidigt som man har vetskapen om att det är mycket jobb som ska göras.
 
Första inköpen blev golv. Vi kommer lägga golv nästan överallt. Vardagrummet är det som klrar sig. Parkettgolv i fint skick. Annars är det plastgolv i alla sovrum, hallen och köket. Ingen hitt hos oss, framförallt inte i sovrummet.
Inhandlade i allafall golv till alla sovrum idag. Hade sett ett snyggt vitt till vårt sovrum men på hemsidan fanns det inte kvar. Åkte i vilket fall till butiken och där fanns det allt lite golv kvar =D
 
Det är inte riktigt så här vitt, nästan lite gråare. Men det kommer bli så ljust och fräscht. Är nöjd med vårt sovrum som vi har nu men jag tror det nya kommer bli snäppet bättre ;-) 
 
Grabbarna fick samma golv. Dom kommer ha sina rum mitt emot varandra Till dom valde vi ett lite mer "antikt". Eklaminat passar bra för dom. Ett ljust golv skulle snabbt se slitet ut. Och det här ser redan lite "inlekt" ut ;-)
 
Bilderna gör inte golvet helt rätt. Men golvet ser lite mer åldrat ut. Och grabbarna har själva godkänt det =D
Så nu ska vi bara ge oss på jakt efter golv till hall och kök. 
 
Imorgon kör maken igång och efter helgen hoppas vi kunna ha lagt golven i de tre sovrummen. Sen är det bara att fortsätta efter den to do lista vi har ritat upp.
Under kvällen har även vitvaror beställts och dom kommer om ca 1 v. Och imorgon kommer makens grill ;-D Med andra ord är vi nu på gång...
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback