Packar & renoverar!

 
Just nu är livet inte mer än att packa flyttkartonger och renovera. Livet är långt ifrån lyxigt och jag tycker mest vi går runt med sågspån på kläderna ;-) Längtar efter bubbel, solnedgång på altanen och en cigarr. Men nu är det bara 6 dagar kvar...
 
Ni får ursäkta min frånvaro här på bloggen men nu går dygnets sista timmar åt till att packa och rensa. När det inte jobbas, är på simskola eller vardagsysslor så packas rum för rum ner =)
Mycket av packandet har jag skött. Mannen han renoverar nya boendet och får det i tipp topp innan vi flyttar nästa helg. Jag försöker att få ner vårt bohag i kartonger men det tog emot att på förmiddagen idag stå inne. Barnen var mormor snäll och tog. Låt mig bara säga att denna dag var allt annat än bra - brännsår och kaffefläckar ;-) Men maken och pappa har i allafall byggt en fin panelvägg i nya vardagsrummet =D
 
Sitter nu och tar igen mig i soffan med en latte. Kartongerna är slut så mer packandet blir det inte. Men jag är ganska nöjd med allt som jag fick ner på förmiddagen. Eftermiddagen spenderade vi i huset ihop med Fam Lööke och mamma. 
Att sitta ute i försommarvärmen och fika var precis vad jag behövde. Imorgon är det nya tag igen och jag hoppas att den dagen blir mer lyckad än denna ;-)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback