Träfärgad

God morgon!
 
Sista dagen med VAB för Mille. På måndag är det vardag igen med jobb och BÅDA barnen på dagis =)
 
Idag har vi avklarat hörseltest för Melle på sjukan. Mahnaz hjälpte oss med en tid och hennes kollega gjorde testet. Hon gjorde samma test på Melle förra året och det gick lika bra denna gång.
Är BVC som envisas om att Melle inte klarar hörseltesten som görs där. Men det beror på att han inte förstår hur han ska göra. 
På sjukan leker dom mer och gör det lite mer på barnens villkor. Melle visar tydligt att han hör men istället för att lägga kulorna på brickan tittar han på läkaren för att få lov att göra det. På BVC betyder det att han inte hör...
 
Båda grabbarna var i allafall duktiga och skötte sig bra pga dom fick träffa Mahnaz. Var därför Mille fick följa med. Hotade med att dom inte skulle få träffa henne om dom inte var skötsamma ;-) Ibland måste man vara hård och denna gång funkade det.
 
 
På tal om något annat. Idag ska vi beställa bänkskiva till köket =D
Var helt inne på att beställa den vi hade i huset. Men efter att ha tittat runt lite på nätet kom vi fram till att en i valnöt kan bli snygga till det vita köket!
 
Tror det kommer bli riktigt snyggt att bryta av dom vita luckorna med den mörka bänkskivan. 
Köket är det som jag vill ta tag i härnäst. Är lite jobb att göra då vi ska flytta spisen och ta bort några skåp. Planen är att ha två öppna hyllplan vid spisen. Det är en idè jag velat göra verklighet av och nu kanske det kan bli av =)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback