Heja heja!!

God morgon på er!
 
Haft en morgon med lite sovmorgon. Barnen vaknade tidigt men dom såg på barnprogram och höll på med sina iPads medan vi vuxna sov vidare. Välbehövligt då alla mornar startar så tidigt i veckorna =)
 
Njutit av kaffe och nu sitter vi här i soffan och väntar på att herrarnas stafett ska börja. Är allt lite bitter på att att vi missade damerna går då vi höll på att städa och styra här hemma inför visningen =/
Men jag hoppas på att herrarna ska kunna göra ett lika bra lopp, ett till guld skulle ju inte sitta fel ;-)
 
Visningen hade varit väldigt lyckad igår enligt mäklaren. Flera hade påpekat vilket familjärt och varmt hem det kändes som. Att dom som bor här måste trivas! Mitt i prick skulle jag vilja säga! Anledningen till flytten är ju inte att vi inte trivs. Fick jag välja skulle vi bo kvar men barnens bästa går först. Och med flytten hamnar dom i en bättre skola än om vi bor kvar. Och med en man som jobbar inom det yrket är det A och O!!
 
 
När vi kom hem igår korkade vi upp en vinflaska och firade att det gått så bra. Det är långt ifrån över då nästa visningen är imorgon och efter det drar budgivningen igång. Och där vet man ALDRIG hur det kan går!!??
 
Efter skidorna ska vi ge oss ut på promenad och efter det ska jag fixa dom sista presenterna till Mellebellebus som fyller 5 år imorgon!! Kan inte fatta att jag varit mamma i 5 år. Den känslan känns så konstig, har ju som sagt haft barn i några år men ibland slår tanken mig att jag faktiskt har barn och är MAMMA =D Bästa man kan vara om ni frågar mig...
 
 
Hoppas att ni har en skän söndag. Nu hejar vi fram herrarna till ännu ett guld :D
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback