K.A.L.A.S

Vi sjunger för det ena födelsedagsbarnet, som sekunden senare tyckte det hela var lite pinsamt =)
 
Vilken härlig lördag vi hade igår =D Vill tacka alla våra gäster som var här och firade framförallt Melvin men även maken. Tusen tack för sällskap och alla fina presenter!!
 
Vi bjöd på pulled pork med massor av tillbehör. Kul att flera gäster aldrig prövat och blev glatt överraskade över hur gott det är =) Värmer hjärtat när maten man bjuder på går hem,
Till efterrätt blev det tårta. Melvin fick välja sin egen - prinsesstårta. Han älskar marsipan så den är självklar ;-) Köpte även en pärontårta men riven vit choklad på. Den är mina nya favorit och kommer köpas fler gånger!
 
 
Denna morgon har Melle lekta med alla sina nya leksaker. När vi skulle iväg till Disney on ice ville han ha med sin Angry birdskudde men den fick stanna hemma ;-) Sen kanske han inte jämt älskar att få kläder men som förälder tycker man att det är underbart! Flera fina vårplagg att lägga in i garderoben.
 
Även mannen fick fina presenter. Biocheckar och barnvakt - mycket bra ;-D Champangeglas i vår serie. Presentkort på flera olika ställen. Så nu kan ha både köpa kläder, säng och köksinredning =)
 
Om några månader gör vi om allt igen men då är det på nya stället och ute =D
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback