Melvin 5 år idag!

Morgonen började med lite sovmorgon. Sportlov gör att maken inte behöver vara på jobbet lika tidigt som i vanliga fall. Och jag hade jouren idag vilket betyder att jag inte börjar förän 8.30.
 
Hann upp för att lägga fram alla paket och sedan gick hela familjen in och sjöng för dagens födelsedagsbarn =)
 
Melle hade önskat sig massor med saker från Angry birds. Så vi gick all in och köpte spel, kläder, nyckelring, sängkläder och en nattlampa.
Vi hann även med att shoppa ett par nya vårskor innan simmet men då valde Melle ett par blåa och Mille valde ett par med Angry birds ;-)
 
Melle fick även biljetter till Disney on ice på söndag men den delar han med resten av familjen =) Det har pratats en hel del om det vid middagsbordet idag.
 
Sitter nu i soffan och tar igen mig efter simmet med födelsedagsbarnet. Han är helt underbar att se! Snart är vi föräldrar överflödiga i vattnet eftersom alla barn praktiskt taget simmar själva =D
Melle dyker i, crawlar, tar vanliga arm och bentag. Fast mest älskar han nog att vara under vattenytan. 
 
Andra visningen är nu även avklarad. Även den hade varit mer än lyckad men vi har en liten privat visning imorgon lunch. Men jag vet ärligt inte om jag vill sälja mitt hem när alla påpekar hur härligt det är att komma in i lägenheten. Är ju precis det som jag själv känner. Fy vad jobbigt jag tycker det är i dessa stunder. Men vi kommer få det bra på nya stället med =)
 
Ska snart ta mig en stor latte och mysa ner mig under filte. Imorgon är det en ny underbar dag!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback