Mitten...

Halva veckan är redan avklarad. Nu är det bara två ynka dagar kvar innan det är helg IGEN =)
 
Har en sådan där härlig vecka då det är skönt flyt på allt. Jobbet är ju helt fantastiskt och denna vecka känner jag mig lite extra stolt över mig själv. Även om jag stöter på situationer som är jobbiga och påverkar mig personligen har jag lyckats att släppa det vid slutet av dagen.
 
Imorgon är det full rulle hela dagen. Möte hela förmiddagen följt av middag med arbetet på New york ledgends. Där blir det mat, dricka och hockey =D Men först är det årsmöte med kamratföreningen.
När jag väl kommer hem blir det att packa inför helgens resa till Sthlm. På lördag är det vi som lyfter taket på Tele 2 arena tillsammans med alla andra som är för att se världens bästa Avicii =D
 
 
Väl i Sthlm har vi inte många måsten. Lördagen ska inte gå till för att springa på stan. Eller några ärenden har vi och en sak som jag är lite sugen på kanske följer med hem.... ;-)
 
Har länge spanat på denna nyckelhållare från marc jacobs. Bara för att det är nycklar behöver dom inte ligga och skräpa i botten på väskan. Nej dom kan gärna för mig ligga i läckert fodral ;-)
 
Vi får som sagt se hur vi spenderar lördagen....
 
Nu har barnen somnat och jag ska krypa upp i soffan och mysa med lite glass - Ben & Jerrys. Fina grejer det....
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback