Något förtidig..

 
När vi satt och åt middag plingade det på dörren och ett där stod ett bud med en stor kartong. I den gömde sig denna =D
 
Har en sedan tidigare men den har på senaste tiden börjat att bli lite slö. Min kära man har sagt att det kanske är på tiden att vi köper en ny. Men jag har inte känt det behovet. Den andra fungerar ju men kanske inte som den gjorde när den var ny ;-)
 
Något som jag borde ha lärt mig vi det här laget är att han är rätt så duktig på att överraska. Är inte första gången han gör något sådant här. Och det bästa är nog att jag sällan misstänker något =)
Just nu kom den här presenten lägligt. Den får verkligen mig att må tusen gånger bättre. Kan inte ljuga om jag säger att ibland dyker humöret lite då jag märker att jag nog är ganska påverkad av allt som har med halsen att göra. Tackar min lyckliga stjärna att jag har hittat en sådan underbar man som får mig att alltid må så bra!!
 
 
Annars har denna underbara dag varit helt outstanding. Jag älskar mitt jobb och mina kollegor. Skulle gärna uppleva fler sådana här eftermiddagar i framtiden ;-)
Morgondagen kommer bjuda på ännu mer skoj på jobbet. Utbildningar för att lära sig ÄNNU mer. Snart tror jag att något måste ut ur huvudet för att få plats med det nya ;-)
 
Önskar er en fin kväll. Jag ska mysa med världens finaste man ♥
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback