Rapport från sjukstugan!

Söndag och helgen är snart slut. Var en riktigt lugn helg och det har väl sina förklaringar ;-)
 
Melle är nu frisk från magsjukan, under eftermiddagen i fredags piggnade han på sig och vaknade som sitt gamla jag på lördagen.
Mille drog till med en kräkning på lördagsmorgonen och det satte spiken i kistan för den där kryssningen som maken skulle åkt på. Magsjuka är verkligen inte något man delar med sig av till sina vänner ;-)
Även han kände av sjukan, en orolig mage under dagen. Så vi får väl säga att det var tur att OS drog igång igår =)
 
Själv känner jag mig långt ifrån pigg. Min kropp är tömd på all energi. Allt jag tar mig för är en kraftansträning.
Kom aldrig iväg till vc:n i fredags. Körde totalt ihop sig på makens jobb så jag fick avboka. Pratade med någon spydig sköterska som undrade varför jag inte sökt tidigare om jag nu haft ont i halsen i 2 mån. Vad ger man för svar på det?? Kanske att man knappt får komma dit när man verkligen är sjuk....
Försökte få en tid på jourvc:n på kvällen men dit är jag verkligen för frisk för att komma. Dagens andra spydiga sköterska sa att det är dom med andningssvårigheter som får tid. Hmmm trodde dom skulle direkt till akuten men men vad vet jag!?
 
Eftersom hela halsen nu värker och jag börjar få svårt att svälja allt så blir det vc imorgon. Tvingar i mig minsta möjliga eftersom det känns som en kniv som vrider om när jag sväljer. Böjer jag huvudet bakåt värker hela strupen och sen är det mattheten....Jag hoppas verkligen att dom kan hitta vad felet är OM jag nu får komma dit =)
 
 
Ja det är så helgen har sett ut här. Med andra ord nada!
Nästa vecka har jag en känsla kommer passera förbi i ett rasande tempo. Massor på på to do listan, bla makens födelsedag ;-)
 
 

Kommentarer
Sofie säger:

Stackare! Tråkigt att helgen vart som den vart.. Hoppas c kan komma iväg en annan helg med grabbarna o att du får komma till Vc imorgon! Saknar er massor iaf! Puss

Svar: Tack snuttan =)Saknar dig med!
Lisa & Christian Rudqvist

2014-02-09 | 17:31:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback