Förnyelse

Lagom till våren kommer vi att flytta. Blev bestämt dagarna innan jul. Då kändes det lite tungt i hjärtat då jag gillar vår lägenhet. Framförallt efter att köket och sovrummet fått ansiktslyftning.
Men nu väljer vi ett litet radhus med baksida, ca 25 meter från Fam Lööke och 150 m från Mr Mikie. Dom som vi umgås mest med kommer bara vara krypavstånd från oss =)
 
Nu när beslutet väl sjunkit in och alla planer för hur vi vill göra i det nya hemmet kan jag inte säga annat än att jag längtar =) Mer utrymme och med det plats för mer inredning och ideèr som jag länge velat göra till verkligehet =)
 
Surfar runt och letar inredning samtidigt som vi ser på hockeyn. Måste säga att Ellos verkligen levererar. Från att ha varit trist och tråkigt har det blivit modernt och framförallt till billiga priser!
 
Pastell är ju alltid snyggt till våren och sommaren. Även detta är det rätt. Bra att köpa kuddfodral och liknande till en billig penning när man aldrig vet hur länge trenden håller i sig ;-)
Glaskupa är så snyggt att ha blommor i. Till våren är små snittblommor så vackert!
Älskar fågelhus i alla former. Zink är alltid snyggt och detta skulle jag vilja fylla med både ljus och enkla ting.
 Mindre snygga krukor. Dessa kommer jag lätt att ha i köket med färska kryddor!
 
Nästa vecka kommer mäklaren hit på besök. Då ska det bestämmas när vi ska fotografera och lägga ut lägenheten. Gissa om jag bara vill ha den här försäljningen klar! Men mest av allt vill jag ha flytten klar. AVSKYR att flytta...
 
Nu kommer vi att ta dubbla månader så vi kan göra om innan vi flyttar in. Det enda som kommer att ske efter inflyttning är byggande av trall på baksidan!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback