Make (my home) over!

Är helt slut i armarna efter att ha konkat kartonger och korgar ner till källaren. Idag har vi på allvar börjat att plocka bort saker här hemma. Blev ganska naturligt då julen även städades bort =)
 
Bild från Instagram. Gårdagens eftermiddag spenderades i soffan med billiga inredningstips och kaffe!
På tal om IG, när jag inte finns här kan ni följa min vardag där - mrspille =)
 
Mäklaren kommer inte förän på tisdag, så jag hoppas att dom kommer hit och fotar i slutet på veckan. Därför är det ganska skönt att redan städat bort det "överblivna" man har överallt =) Det ska ju vara så cleant som möjligt. Och i ärlighetens namn har man bra mycket strunt framme. Vi har tex en brödburk i köket. Vi har ALDRIG bröd hemma. Vi äter det aldrig i veckorna och till helgerna köper vi färskt.
 
Imorgon är det en bonusdag ledigt! Känns skönt att vi har en extra dag ledigt kommande vecka, just pga mäklaren. Men dagens höjdpunkt får ändå bli besöket hos Emma. Julen och nyåret ska även städas bort på naglarna =D Har denna gång även några ideèr som jag tänkte bolla med min kära. Vi får se om hon har någon lösning på dom ;-)
 
 
 
Nu ska det göras lite middag och sen är det ju JVM final ikväll!! Tycker faktiskt att det är lite roligare att se dom än vanliga herrarna. Är mycket mer fart och roligare spel. Kanske för dom inte blivit gamla och gaggiga än ;-D
Grabbarna valde taco till middag. Ganska gott såhär efter helger med mycket mat.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback