Matsedel v 3

Nytt år och nya vanor. För oss är det att göra en matsedel. Nu hoppas vi slippa "sista minuten middagsstress".
 
Jag älskar själv att inspireras av andras middagar och letar runt bland recept både på nätet och i kokböcker. Det händer även att vi själva experimentera fram måltider.
Men den senaste tiden har vi haft mellan 12-15 rätter som vi varvar mellan. Det blir lätt trist och jag känner att man tappar njutningen av maten.
 
Här får ni ta del av vår matsedel för kommande vecka. Har ni några tips på maträtter som måste testas får ni gärna dela med er =)
 
 
Vi gör enkel god mat, gärna husmanskost. Men just denna vecka blev det lite brist på just det =)
 
Veckans goding tänkte jag skulle vara tips på efterrätt eller något gott som man kan äta på helgen.
Hade gärna haft med soppa någon dag men med en make som behöver lite mer mat går det bort. Kan hända att vi gör det som förrätt på framförallt lördagar eller som lunch.
Är inte helt omöjligt att att det kommer finnas veckans soppa på kommande matsedlar ;-)
 
Nu tackar jag för denna vecka. Kommande vecka bjuder bla på sim för Melle. Äntligen startar vårterminen upp och ingen har längtat lika mycket som Melle =)
 
GoD kVäLl!
 
 
 
 

Kommentarer
Anna säger:

På vår nästa veckas matsedel ligger hemmagjord pizza och lasagne också bland annat:) Vi har aldrig testat pulled pork och senaste veckan har vi blivit sååå sugna så det ligger på nästa veckas matsedel!

Svar: Pulled pork måste ni testa. Är så gott =)Är alltid kul att se vad andra mumsar på till middag så man slipper äta tacos varje dag ;-)
Lisa & Christian Rudqvist

2014-01-12 | 21:03:49
Bloggadress: http://stkorsgatan10.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback