Puh...

Redan onsdag imorgon och jag inser att dagarna rullar på alldeles för snabbt. Veckorna rullar på med jobb för att sedan hem och ta hand om hem och familj. Kan ärligt erkänna att jag blev lite sugen på att gå ner i tid när jag såg kollegans arbetstider =) Men samtidigt fungerar det bra för oss så som vi har det nu!
 
Gårdagen innebar jour, stress hem för att hämta Melle och sedan iväg på simskola. När vi är där och jag ser hur duktig han är glömmer jag bort allt vad vardagsstress heter.
Han är verkligen som en fisk. Under senhösten började dom att träna på att crawla och nu är han riktigt haj på det. Även vanliga benspark börjar att sitta och jag kommer på att han faktiskt simmar själv. Även om det inte är några hundra meter men ändå... =D
 
Denna dag skulle jag slutat som vanligt men blev kvar i 30 min i ett samtal. Haft en sådan där dag då jag fått både ris och ros. Rosorna är dom som jag minns bäst. Vilka härliga mail och enkätsvar jag fått. Men tyvärr har det varit några samtal för mycket med ris. Imorgon är det en ny dag och då är dagens motgångar bortglömda. Mycket tack vare underbara vänner och kollegor som alltid vänder den sura minen till ett lende =)
 
 
Ikväll är jag själv. Mannen är iväg och spelar biljard med sin pappa. Jag har myst med grabbarna och ny ser jag på när Sverige blir överkörda i handbollen. Känner att sängen snart kallar. Men jag har hållit mig vaken längre än igår. Då slocknade jag i soffan strax efter 20 ;-)
 
Trevlig kväll på er!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback