Lights...

 
Här är den utlovade bilden på våra nya lampor ute på altanen. Den är tagen igår kväll, så tyvärr ser man inte dom fina lamporna. Dom ser ut som gamla hedrliga lampor, där man ser glödtråden =)
 
Önskar så här i efterhand att jag köpt två till på Ullared förra veckan. Dom kostade typ ingenting och det hade gett ännu lite mer effekt till uterummet!
Valde att köpa svart tygklädd sladd då det ger mer effekt till hela arrangemanget. Vi fick göra om dom lite när vi kom hem, så tvärr blev det ingen silver hatt som tanken var. Men jag tycker det blev snyggt ändå.
 
 
Nu är snart altanen klar, lite bygge kvar bara. Som ni ser i bakgrunden ska det lagas lite. Tidigare familj som bodde här hade lampor sittandes där och när dom flyttade tog dom ner sina lampor men lagade inte efter sig =/
Men det är sådant som jag ser mellan fingrarna med. Jag njuter till fullo av att kunna sitta ute i ur och skur. 
 
Igår tex dukade vi upp kräftor och lite goda ostar strax efter 22 och myste. Det har verkligen vänt ute och skymmningen hade kommit långt då. Så härligt att kunna sitta ute och ta till vara på varje liten del av sommaren =)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback