Countdown

Sitter här och slöar i uterummet. Har lite öppet och låter den svala luften komma in. Nyss sken solen men nu har mörka moln kommit upp. Eftermiddagen visar regn - typisk svensk sommar =)
 
Imorgon börja sista arbetsveckan innan semestern. Är lite med sorg faktiskt. Älskar verkligen mitt jobb och det är härligt att äntligen känna att jag hittat rätt när det kommer till arbetet. Att inte ha i bakhuvudet "vad ska jag göra när jag blir stor" =)
Måste verkligen komma igåg att skriva upp alla mina lösenord innan jag går hem. Räcker med några extra dagar ledigt så har jag glömt dom. Hur ska jag lyckas att komma ihåg dom efter 5 veckors ledigt??!! =D
 
 
Detta mail damp ner i min inbox i veckan. En timmes friskvård! Kanske inte låter så mycket men det är ganska kul att vinna när man bara har gjort sitt jobb =)
Jag tar ut min på fredag, så istället för att ta semester 16.30 går jag hem en hel timme tidigare. Och tro mig, det är stor skillnad!
 
Annars har denna helg lunkat på i ett skönt tempo. Gårdagen bjöd på regn och höstkänsla. Så vi for till tippen och gjorde några ärenden. Hämtade ut mitt H&Mpaket och nu har jag äntligen min ljuva kjol hemma =) Den åker ner i resväskan om 1,5 vecka =D Ska ta för vana att boka våra resor tätt inpå, då hinner man knappt med att längta innan man ska åka. Motsattsen mot Thailandsresan om man säger så ;-)
 
I eftermiddag åker vi på grabbarnas begäran hem till mormor och morfar. Men innan dess hoppas jag på att regnet  håller sig borta så vi kan ge oss ut på en skön promenad...
 
Hoppas att ni har en skön söndag =)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback