Midsommarhelgen 2014!

Det här med duckface är inget som vi kan =D
 
Midsommar är över och nu är det bara 2 veckor kvar tills det är semester i hela 5 veckor!!! Aldrig inträffat tidigare och i år ska det bli riktigt trevligt!
Lite resor och happenings är inplanerade men även massor med tomma dagar och göra vad som faller oss in.
 
Midsommar firande vi som vanligt med Fam Lööke men i år slöt även Mr Mikie upp =)
Vi började med sillunch hos Lökkes för att sedan bege oss på lite firande. Tyvärr var vädergudarna inte med...barnen fick springa av sig och vi rökte cigarr men sen packade vi ihop oss och for hem.
 
Eftermiddagen och kvällen spenderades hos oss. Det blev grill och bubbel och en hel del skratt. Och som pricken över i:et hade vi fått klart uterummet så vi kunde sitta inne men ändå ute och fira midsommar =D
Det blev en perfekt kväll med massor av skratt!
 
 
Midsommardagen bjöd på helt ok väder, så vi gav oss ut på långpromenad. Barnen cyklade och vi vuxna gick. Skönt att röra på sig efter så mycket mat och lite rörelse dagen innan ;-)
På eftermiddagen dök mina föräldrar upp för en fika. Tror dom var lite nyfikna på hur inglasningen av altanen hade blivit ;-)
 
Nu är det en ny vecka och jag har klarat av veckans värsta dag. Ärligt är jag trött på att lyssna ;-) Men nu är det bara att jobba för att nå den stundande semestern. Hoppas bara på att motivationen inte försvinner totalt....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback