Ge mig vår!

Det har börjat att trilla in väldigt mycket fint till våren och även sommaren nu alla butiker. Skulle verkligen ta mig tid och titta lite men än har det inte blivit av. Spanade lite förra helgen i Sthlm men då gjorde jag inga inköp. Snöblask och någon plusgrad för mig inte att vilja handla vårkläder =)
Men en solig dag som denna skulle lätt kunna fylla garderoben till bristningsgränsen ;-)
 
Bild från H&M.se
 
Denna ljuvliga blus från H&M ska nog flytta in i min garderob =)
Just ljusblå är en fin färg som passar både till mörkare jeanstyg men även svart. Perfekt att ha till sommaren men även nu under en kofta.
 
Bild från H&M.se
 
Örhängen kan man aldrig få för många av. Har en blandning av både billiga och dyrare. Dessa är ju för söta och kommer passa till sommaren. Sen är ju rosa en färg jag är ganska svag för ;-)
 
Bild från Lindex.se
 
Den här klänningen ser så fin ut på bild. Perfekt till jobb och fest. Med höga klackar eller ballerinas. Perfekt att ha med i resväskan till storstaden ;-)
Får ta mig till närmaste Lindexbutik och kika lite närmare på den. Ibland kan faktiskt saker se bättre ut på bild än i verklighet. I detta fall hoppas jag inte det!
 
Bild från Åhlens.se

Något som jag ska investera i nu till tidiga våren är en cape/poncho. Perfekt att ha över en tjockare tröja och ensam på jobbet och man blir lite frusen. 
Tycker just att den tidiga våren är lite jobbig då det kan vara lite för kallt med enbart en tröja en för vamt med en jacka, gärna mitt på dagen då tempen stiger och solen värmer =)
Den här finns även i svart för en billig peng på Åhlens. Men samtidigt tycker jag att den gråa är ganska så fin med. Svårt val, vad tycker ni??
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback