Kalastajm!

Underbara och härliga söndag!
Njutit av både barnkalas på leoslekland för Melles kompis Anton men även utelek i solen.
 
Kalaset var innan lunch - perfekt kalastid! Melle lekte och jag fikade med dom andra föräldrarna och strax efter 13.30 for vi hem till pappan och lillebror som lekte i lekparken. Vi anslöt oss och hade en mysig stund i solen. Även grannarna och deras barnbarn var ute. Perfekt för grabbarna då dom kunde leka ihop =)
 
 
Såg knappt röken av Melle under kalaset. Det var inte alls mycket folk i övrigt på leklandet, så det var inga problem att göra precis ALLT.
Melle och hans kompisar hade jätteskoj och åkte länge dessa donuts. Både själva och i samlad grupp =D
 
Så himla härligt det är att se barn leka och ha skoj ihop. Hjärtat tar ett extra skutt mellan varven =)
 
Blev så himla impad över hur bra organiserat det var på Leos. Bra personal, fina kalasrum och god mat. Så när vi kommit hem passade jag på att boka kalas till Melle. Han fick själv välja vilket rum han ville ha och vilka kompisar som han skulle bjuda. 
Så 29 mars har vi bokat dinosaurierummet. 12 kompisar är bjudna, eller ska bli bjudna =) Sen får vi hoppas på att så många som möjligt kan komma!?
 
Bästa avslutet på kalaset - en godispåse. Har blivit godis både fredag, lördag och söndag. Men är det helg så är det ;-)
 
Känner att den här helgen har varit helt perfekt. Lugn och skön men det roliga och busiga inslag. Nu ska vi bara se till att avsluta på bästa sätt med =)
Vi kör mys och film i soffan...
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback